Aars Svømmeklub har en stor konkurrenceafdeling med et godt socialt samvær, hvor alle støtter og hjælper hinanden. Klubbens konkurrence afdeling er opdelt i 4 hold - K3, K2, K1 og K-Flex. Alle hold har flere træningspas i løbet af ugen og svømmerne bliver tilbudt deltagelse i stævner og arrangementer hvor klubben giver tilskud. Sammenholdet i konkurrenceafdelingen styrkes yderligere ved, at klubben benytter bus til alle stævner for både svømmere, trænere, holdledere, officials og evt. forældre. 
 
Se brochuren "Velkommen til konkurrence afdelingen" her ...

Her på siden kan du se hvilke hold Aars Svømmeklub tilbyder konkurrencesvømmere og under menupunktet Holdtilmelding kan du tilmelde dig de enkelte hold.


K3 
For klubbens talenter. Svømmeren skal dygtiggøre sig i crawl, rygcrawl og butterfly. Herudover arbejdes der målrettet med brystsvømning. Der stiftes bekendtskab med medley og holdkap. Startspring og vendinger skal rettes til med henblik på deltagelse i stævner. Hvis svømmeren er kvalificeret, tilbydes deltagelse i et eller flere stævner. 

K2
Svømmerens indlærte færdigheder vedligeholdes og forbedres gennem træning og leg med konkurrence svømningens elementer. Der trænes både i og ovenfor vandet med styrke og konditionstræning. Svømmeren tilbydes deltagelse i stævner. 

K1
Højeste svømme niveau i Aars Svømmeklub, hvor færdigheder vedligeholdes og forbedres gennem træning og leg med konkurrence svømningens elementer. Der trænes både i og ovenfor vandet med styrke og konditionstræning. Svømmeren tilbydes deltagelse i stævner.  

K-Flex 
For klubbens konkurrence svømmere der kun ønsker, at træne enkelte gange om ugen. På Konkurrence Flex stilles der ikke krav om stævne deltagelse. Der er mulighed for at vælge 3 ud af 5 vandpas samt 3 dryland træning hver uge. De valgte træningstider aftales med træneren.

 
 
 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram