Træner
Dan Nielsen
Beskrivelse
Har været træner gennem mange år i klubben - Tidligere konkurrencesvømmer - Uddannet diplomtræner i DIF - Som chef- og breddetræner hjælper jeg bestyrelsen med det sportslige i klubben. Mobil 20650067,
Instruktør
Anja Borg Larsen
Charlotte Jensen
Beskrivelse
Er 24 år - Er livredder i Aars Svømmehal - Har lige fået en søn - Har tidligere svømmet på konkurrence plan - Har mange års erfaringer som træner.

Christoffer Bang Lauridsen
Beskrivelse

Jeg hedder Christoffer. Jeg går på hhx og er gammel konkurrence svømmer. Jeg har en masse uddannelser indenfor svømning og udspring.

Emma Kjær
Beskrivelse

Jeg hedder Emma, jeg har været træner i svømmeklubben gennem mange sæsoner, og har bestået flere trænerkurser. Jeg arbejder til dagligt som livredder i Farsø.

Hanne Madsen
Beskrivelse
Rappenskralde - Har selv 3 børn - Hjælper i svømmeklubben - Ernæringsassistent.
Inge-Marie Krøier Sørensen
Beskrivelse

Til daglig arbejder jeg som kommunikationsmedarbejder - Har bestået Aqua Fitness grunduddannelse og andre inspirationskurser.

Joan Sørensen
Beskrivelse
Jeg er 50 år og tidligere vandskræk, mor til 3 og bor i Haverslev - På Vandtilvænning kan du forvente at blive fortrolig med svømmehallen, lære at få hovedet under vand, svømme lidt og ikke mindst have det rigtig sjovt med hinanden.
Julie Holten Hansen
Vandhund - Bestyrelses medlem siden 2003 - Klubbens madmor
Kathrine Christensen
Beskrivelse

Jeg hedder Kathrine. I tiden holder jeg sabbatår, så jeg arbejder som vikar på Farsø skole og i en børnetøjsbutik. Jeg har været træner igennem flere sæsoner.

Kim Møller Nielsen
Beskrivelse
Jeg er 26 år - Arbejder på 8. år ved Dania i Aars - Bruger min fritid på triatlon og svømmer på klubbens konkurrencehold - Har været Børneholdstræner i klubben de sidste mange år.
Kris Jensen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Kris. Jeg er konkurrence svømmer og er træner. Jeg går på Østermarkskolen og er super glad for mit arbejde.

Linea Sørensen
Beskrivelse

Jeg hedder Linea. Jeg går i 9. Klasse på Østermarkeskolen. Jeg har været hjælpetræner i 2 år, og det er mit første år som træner.

Lone Østrup
Beskrivelse
Flerårig bestyrelsesmedlem - Træner- og instruktøruddannet - Certificeret Float Fit instruktør - Erfaren svømmeunderviser - Ny (sidste år) underviser i vand motion.
Maja Ibsen
Beskrivelse

Jeg hedder Maja Ibsen. Jeg er 18 år og går i 3.g på VHG. Jeg har været træner i 5 år og har været på mange kurser. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer i ASK.

Mathias Maarbjerg Toft
Beskrivelse

Hej! Jeg hedder Mathias og er 20 år. Jeg har været træner i 8 år men har selv svømmet i 13 år. Jeg har derfor masser af erfaring og gennemført mange kurser. Jeg har vores K2 og voksenholdet.

Matias Kjær
Beskrivelse

Jeg hedder Matias. Jeg går til dagligt på handelsgymnasiumet. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer. Jeg har været træner i klubben i nogle år og har også gennemført flere trænerkurser i svømning og udspring.

Nicolai Høgh-Rasmussen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Nicolai. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer. Jeg er træner i Aars svømmeklub, til dagligt går jeg på gymnasium.

Sanne Pia Kristensen
Sarah Dalsgaard Nielsen

Sidse Månsson
Vis hold
Tine Bak Sørensen
Træner Aars Svømmeklub
Vibeke Schnetler
Hjælpeinstruktør
Alma Nielsen
Beskrivelse

Jeg hedder Alma jeg er 14 år og går i 8. Klasse, jeg er kunkurrencesvømmer og hjælpertræner i Aars svømmeklub.

Amalie Filbert Andersen
Beskrivelse

Jeg hedder Amalie. Jeg er 14 år, og går i 8. klasse. Jeg svømmer i konkurrenceafdelingen i ASK. Jeg har taget hjælpetrænerkursus og har været hjælpetræner i et år.

Anne Høgh-Rasmussen
Beskrivelse
Jeg går på Østermarkskolen i Aars - Svømmer på K1 i konkurrenceafdelingen - Har bestået hjælpeinstruktøruddannelsen.
Christina Markussen
Beskrivelse

Jeg hedder Christina. Jeg er 14 år og går i 8’ende klasse på Farsø Skole. Jeg er konkurrencesvømmer i Aars Svømmeklub.

Dicte Thomsen
Beskrivelse

Jeg hedder Dicte. Jeg går i 8. Klasse og svømmer i konkurrenceafdelingen i Aars svømmeklub.

Karla Peters
Beskrivelse
Jeg hedder Karla jeg går i 8. Klasse på Østermarkskolen jeg er tidligere konkurrencesvømmer.
Laura Strauss
Beskrivelse
Jeg hedder Laura. Jeg går på Hornum skole. Det er mit første år som hjælpetræner.
Line Ibsen
Beskrivelse
Jeg hedder Line. Jeg er 14 år gammel og går i 8. Klasse. Jeg svømmer i konkurrenceafdelingen i Aars svømmeklub
Line Skov Nielsen
Beskrivelse
Jeg hedder Line Christine. Jeg er 16 år gammel. Jeg går i 9. klasse på Aars skole. Jeg er konkurrencesvømmer i Aars svømmeklub.
Mathias Johansen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Mathias jeg er 15år gammel jeg er selv konkurrencesvømmer og så er jeg hjælpetræner.

Nikolaj Rytger Knudsen
Vis hold
Sofie Maarbjerg Toft
Beskrivelse

Hej jeg hedder Sofie. Jeg går i 7. Klassen på Aars skole. Jeg er konkurrencesvømmer.