Træner
Dan Nielsen
Beskrivelse
Har været træner gennem mange år i klubben - Tidligere konkurrencesvømmer - Uddannet diplomtræner i DIF - Som chef- og breddetræner hjælper jeg bestyrelsen med det sportslige i klubben. Mobil 20650067,
Instruktør
Anja Borg Larsen
Charlotte Jensen
Beskrivelse
Er 24 år - Er livredder i Aars Svømmehal - Har lige fået en søn - Har tidligere svømmet på konkurrence plan - Har mange års erfaringer som træner.

Christoffer Bang Lauridsen
Beskrivelse
Jeg er konkurrencesvømmer - Har været på 4 kurser inden for svømning og udspring - Går på VHG.
Emma Kjær
Beskrivelse

Jeg er 18 år - Fuldtids ansat som livredder i Farsø i mit sabbatår - Tidligere konkurrencesvømmer - Bestået erhvervslivredderprøven samt flere kurser indenfor svømmeundervisning, udspring og fitness.

Hanne Madsen
Beskrivelse
Rappenskralde - Har selv 3 børn - Hjælper i svømmeklubben - Ernæringsassistent.
Inge-Marie Krøier Sørensen
Beskrivelse

Til daglig arbejder jeg som kommunikationsmedarbejder - Har bestået Aqua Fitness grunduddannelse og andre inspirationskurser.

Joan Sørensen
Beskrivelse
Jeg er 49 år og tidligere vandskræk, mor til 3 og bor i Haverslev - På Vandtilvænning kan du forvente at blive fortrolig med svømmehallen, lære at få hovedet under vand, svømme lidt og ikke mindst have det rigtig sjovt med hinanden.
Julie Holten Hansen
Vandhund - Bestyrelses medlem siden 2003 - Klubbens madmor
Kathrine Christensen

Kim Møller Nielsen
Beskrivelse
Jeg er 26 år - Arbejder på 8. år ved Dania i Aars - Bruger min fritid på triatlon og svømmer på klubbens konkurrencehold - Har været Børneholdstræner i klubben de sidste mange år.
Lone Østrup
Beskrivelse
Flerårig bestyrelsesmedlem - Træner- og instruktøruddannet - Certificeret Float Fit instruktør - Erfaren svømmeunderviser - Ny (sidste år) underviser i vand motion.
Magnus Kjær Lerche
Beskrivelse

18 år - Assisterende træner for klubbens K1 - Tidligere konkurrencesvømmer - Livredder i Farsø.

Maja Ibsen
Beskrivelse
Jeg er 17 år, og går på VHG i Aars - Er tidligere konkurrencesvømmer - Har taget hjælpetræner og trænerens grunduddannelse.

Mathias Maarbjerg Toft
Beskrivelse

Hej! Jeg er 19 år - Arbejder til daglig som lærer/pædagogvikar og livredder - Er nuværende konkurrencesvømmer - Har diverse uddannelser såsom ILS livredderprøven og Juniorleder uddannelsen.

Matias Kjær
Beskrivelse
Jeg er 15 år og går i 1g på VHG - Har bestået instruktøruddannelser indenfor udspring og svømning - I min fritid spiller jeg fodbold og svømmer på klubbens konkurrencehold.
Nicolai Høgh-Rasmussen
Vibeke Schnetler
Hjælpeinstruktør
Amalie Filbert Andersen
Beskrivelse
Jeg er 13 år - Går i 7. klasse på Østermarkskolen i Aars - Er nuværende konkurrencesvømmer- Har bestået hjælpeinstruktøruddannelsen.
Anne Høgh-Rasmussen
Beskrivelse
Jeg er 13 år - Går i 7. Klasse på Østermarkskolen i Aars - Svømmer på K2 i konkurrenceafdelingen - Har bestået hjælpeinstruktøruddannelsen.
Christina Markussen
Karla Peters Andreasen
Line Ibsen
Line Skov Nielsen
Mathias Johansen
Beskrivelse
Jeg er 13 år - Går i 7. klasse på Østermarkskolen - Konkurrencesvømmer - Har bestået hjælpeinstruktøruddannelsen.