Træner
Dan Nielsen
Har været træner gennem mange år i klubben - Tidligere konkurrencesvømmer - Uddannet diplomtræner i DIF - Som chef- og breddetræner hjælper jeg bestyrelsen med det sportslige i klubben. Mobil 20650067,
Instruktør
Anja Borg Larsen
Anna Granfeld
Charlotte Jensen
Er 24 år - Er livredder i Aars Svømmehal - Har lige fået en søn - Har tidligere svømmet på konkurrence plan - Har mange års erfaringer som træner.

Christina Markussen

Jeg hedder Christina og er konkurrence svømmer i Aars Svømmeklub.

Christoffer Bang Lauridsen

Jeg hedder Christoffer. Jeg går på hhx og er gammel konkurrence svømmer. Jeg har en masse uddannelser indenfor svømning og udspring.

Hanne Madsen
Rappenskralde - Har selv 3 børn - Hjælper i svømmeklubben - Ernæringsassistent.
Inge-Marie Krøier Sørensen

Til daglig arbejder jeg som kommunikationsmedarbejder - Har bestået Aqua Fitness grunduddannelse og andre inspirationskurser.

Ingen Træner
Joan Sørensen
Jeg er 50 år og tidligere vandskræk, mor til 3 og bor i Haverslev - På Vandtilvænning kan du forvente at blive fortrolig med svømmehallen, lære at få hovedet under vand, svømme lidt og ikke mindst have det rigtig sjovt med hinanden.
Julie Holten Hansen
Vandhund - Bestyrelses medlem siden 2003 - Klubbens madmor
Kathrine Christensen

Jeg hedder Kathrine. I tiden holder jeg sabbatår, så jeg arbejder som vikar på Farsø skole og i en børnetøjsbutik. Jeg har været træner igennem flere sæsoner.

Kim Møller Nielsen
Jeg er 26 år - Arbejder på 8. år ved Dania i Aars - Bruger min fritid på triatlon og svømmer på klubbens konkurrencehold - Har været Børneholdstræner i klubben de sidste mange år.
Kris Jensen

Hej jeg hedder Kris. Jeg er konkurrence svømmer og er træner. Jeg går på Østermarkskolen og er super glad for mit arbejde.

Linea Sørensen

Jeg hedder Linea. Jeg går i 9. Klasse på Østermarkeskolen. Jeg har været hjælpetræner i 2 år, og det er mit første år som træner.

Lone Østrup
Flerårig bestyrelsesmedlem - Træner- og instruktøruddannet - Certificeret Float Fit instruktør - Erfaren svømmeunderviser - Ny (sidste år) underviser i vand motion.
Maja Ibsen

Jeg hedder Maja Ibsen. Jeg er 18 år og går i 3.g på VHG. Jeg har været træner i 5 år og har været på mange kurser. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer i ASK.

Mathias Johansen

Hej jeg hedder Mathias og er selv konkurrencesvømmer og tidligere hjælpetræner.

Matias Kjær

Jeg hedder Matias. Jeg går til dagligt på handelsgymnasiumet. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer. Jeg har været træner i klubben i nogle år og har også gennemført flere trænerkurser i svømning og udspring.

Nicolai Høgh-Rasmussen

Hej jeg hedder Nicolai. Jeg er tidligere konkurrencesvømmer. Jeg er træner i Aars svømmeklub, til dagligt går jeg på gymnasium.

Sanne Pia Kristensen
Sarah Dalsgaard Nielsen

Tine Bak Sørensen
Vibeke Schnetler
Hjælpeinstruktør
Alma Nielsen

Jeg hedder Alma jeg er 14 år og går i 8. Klasse, jeg er kunkurrencesvømmer og hjælpertræner i Aars svømmeklub.

Amalie Filbert Andersen

Jeg hedder Amalie. Jeg er 14 år, og går i 8. klasse. Jeg svømmer i konkurrenceafdelingen i ASK. Jeg har taget hjælpetrænerkursus og har været hjælpetræner i et år.

Anne Høgh-Rasmussen
Jeg går på Østermarkskolen i Aars - Svømmer på K1 i konkurrenceafdelingen - Har bestået hjælpeinstruktøruddannelsen.
Dicte Thomsen

Jeg hedder Dicte. Jeg går i 8. Klasse og svømmer i konkurrenceafdelingen i Aars svømmeklub.

Karla Peters
Jeg hedder Karla jeg går i 8. Klasse på Østermarkskolen jeg er tidligere konkurrencesvømmer.
Laura Strauss
Jeg hedder Laura. Jeg går på Hornum skole. Det er mit første år som hjælpetræner.
Line Ibsen
Jeg hedder Line. Jeg er 14 år gammel og går i 8. Klasse. Jeg svømmer i konkurrenceafdelingen i Aars svømmeklub
Line Skov Nielsen
Jeg hedder Line Christine. Jeg er 16 år gammel. Jeg går i 9. klasse på Aars skole. Jeg er konkurrencesvømmer i Aars svømmeklub.
Nikolaj Rytger Knudsen
Sofie Maarbjerg Toft

Hej jeg hedder Sofie. Jeg går i 7. Klassen på Aars skole. Jeg er konkurrencesvømmer.