Konkurrence afdelingen
Læs mere om konkurrence afdelingens hold her ...

Forældreudvalg
Aars Svømmeklubs konkurrence afdeling har et forældreudvalg, der står for aktiviteter og opgaver i konkurrenceafdelingen.

Officials
Aars Svømmeklub skal stille med flere officials til alle de stævner klubben deltager i, så det er vigtigt, at klubben har mange officials at trække på. Officials er normalt til stævne en til to gange om året. Aars Svømmeklub. Klubben har et stort officials team og får flere gange i løbet af sæsonen uddannet nye officials.

Bliv official
Det kræver ingen forhåndskendskab til svømning for at tage official uddannelsen, så alle har mulighed for at blive official. Klubben betaler uddannelsen og modul 1 (tidtagerkursus) tager kun 4 timer. Mange af kurserne holder vi i egne lokaler.
Kontakt Søren Nørtoft på staevneansvarlig@aars-svommeklub.dk eller tlf.nr. 24459473 hvis du gerne vil være official.

Holdledere
Med klubbens store konkurrenceafdeling er det nødvendigt med en holdleder udover træner og officials til stævnerne. Holdlederen hjælper træner

Bliv holdleder
Har du lyst til at hjælpe træneren og svømmerne til stævnerne, så kontakt Dan Nielsen på traener@aars-svommeklub.dk eller tlf.nr. 20650067.

Stævneudvalg
Aars Svømmeklub har flere gange om året hjemmestævner - både med klubber udefra og interne stævner. 

PR-udvalg
Aars Svømmeklub har stor fokus på at markedsføre sine aktiviteter i klubben. Har du input til vores aktiviteter er du velkommen til at skrive til klubbens pr-udvalg på pr@aars-svommeklub.dk. Følgende udvalgsmedlemmer får mailen:

  • Julie Holten Hansen (presseinformation)
  • Carina Kjær (presseinformation og webmaster facebook)
  • Jimmy Krøier Sørensen (webmaster hjemmeside)
  • Rune Toft (webmaster hjemmeside)
  • Søren Lauridsen (webmaster facebook)


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram