Børn i Bevægelse, 6-14 år
Bevægelse i vand for skolebørn (Børn I Bevægelse)
Dette hold er til dig, som er almindeligt velfungerende, men er udfordret fordi du vejer for meget, er motorisk usikker eller har vandskræk. For at deltage på holdet, er det et krav, at du selv kan klare bad og omklædning og modtage en fælles besked.
På holdet bevæger vi os frit i vandet, mens vi har det sjovt med hinanden og styrker vores motorik og kondition. Der er plads til både dig, der kan svømme og dig, der ikke er tryg i vandet. Holdet er delt op i flere niveauer med hver deres instruktør.
Vi opfordrer alle forældre til nybegyndere på holdet til at tage kontakt til vores instruktører i Børn i Bevægelse inden opstart, således at instruktører fra Aars Svømmeklub og Børn i Bevægelse kan møde det enkelte barn på barnets niveau og i barnets tempo. Vi mødes i forhallen klokken 13.45.

Yderligere oplysninger kan fås ved Børn i Bevægelse, ergoterapeut Laila Juhl Laugesen på telefon 9966 9140.
Dette hold er tiltænkt dig, som er almindeligt velfungerende, men er udfordret fordi du vejer for meget, er motorisk usikker eller har vandskræk
26.08.2022
Slutdato
26.05.2023
Fredag 14:00-14:45 Aars Svømmehal, 25 meter bassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 450,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 900,00 kr.
Næste rate forfalder
02.01.2023 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.