Voksen Aqua Spinning | 078
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Aqua Spinning
Aqua Spinning er en kombination af spinning og vandaerobic. Musklerne styrkes, og konditionen forbedres, uden at du opdager det. Du føler dig ikke overanstrengt og svedig.

Aqua Spinning er skånsom for leddene, idet der i vandet er mindre belastning end ved almindelig spinning,
da man har fordelen af opdriften i vandet og vandets naturlige modstand. Aqua Spinning er også med til at øge forbrændingen hos udøveren som både skal bruge energi på at cykle samtidig med, at der bruges energi på øvelser som styrker hele overkroppen herunder mave, ryg, bryst og arme.

Aqua Spinning kan dyrkes af alle, da vandmodstanden på de enkelte cykler kan reguleres alt efter hvad man ønsker.

Kom i badetøj og evt. cykelshorts udenpå badetøjet. Der benyttes badesko - har du ikke selv, kan du låne af Aars Svømmeklub.
24.08.2020
Slutdato