(011) Børn og unge Vandpolo
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Vandpolo
Elsker du at være i vand men savner udfordringer udover svømning? Kan du lide at lege med bolde, være en del af et stærkt sammenhold og lave sjove og anderledes aktiviteter? Så er vandpolo lige dig.
Vandpolo minder om håndbold men selvfølgelig i vand, hvilket sætter helt andre krav til spillerens forståelse af vand. Spilleren skal ikke længere svømme frem og tilbage, men kunne orientere sig ift. til ens med- og modspillere, bolden, kanten, målet osv. Spilleren skal derfor lære at svømme med hovedet over vandet, træde vande og skifte retning. Holdet er både for piger og drenge.
19.02.2020
Slutdato