Info vedr. afhentning
Badehætter
Ved køb af badehætter skal afhentning ske hos cheftræner Dan Nielsen i Aars Svømmeklub når konkurrenceholdet træner (se tiderne på hjemmesiden).

Badehætte med klubbens logo, wrinkle free
Beskrivelse
Badehætte til konkurrencesvømmere med klubbens logo, wrinkle free.
Baby og barn (babysvømning), 10-turs klippekort
Beskrivelse
10-turs klippekort til svømmere der allerede er tilmeldt Baby og barn svømning og som ønsker et nyt 10-turs klippekort.
Har du ikke tilmeldt dig Baby og barn svømning i indeværende sæson, så gør det under Holdtilmelding - det er GRATIS.

Indtast navn
Leje af klubbens fire Water Balls
Kan du gå på vandet?
Du kan leje Aars Svømmeklubs fire Water Balls iflg. aftale med klubbens formand eller kasserer.
Det koster 750 kr. i alt at leje klubbens fire Water Balls og Aars Svømmehal i to timer fredag aften mellem kl. 19-21.
Velegnet til grupper mellem 10-30 personer.
Så tag vennerne, arbejdskollegerne eller familien med i svømmehallen og få en sjov oplevelse med Aars Svømmeklubs Water Balls ...