Flipper Cup 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet

Invitation til FlipperCup julen 2022!

Nu har du mulighed for at tilmelde dig Flipper Cup 2022. Søndag d. 4. dec 2022!

Lidt om FlipperCup
FlipperCup er et begynderstævne kun for klubbens børneholdssvømmere, hvor du kan prøve at deltage i et rigtigt stævne. Det bliver et sjovt og spændende stævne, hvor der er medaljer til alle deltagere.

FlipperCup er for Begyndere, Let Øvede, Øvede, Hop og Svøm og Super Teens.

Alle svømmere kan deltage, om man svømmer med bælte og luffer eller uden, eller om du kan hoppe fra kanten eller ej - alle er velkomne!

Programmet for dagen:

Kl. 12.15-12.30: Omklædning til Flipper cup
Kl. 12.30-13.55: Opvarmning til Flipper cup
Kl. 13.00-15.00 ca.: FLIPPERCUP-stævnet afvikles

-    Afsluttes med Fælles Holdkap og medajleoverrækkelse.

Tilmeld dig til Flipper cup på hjemmesiden http://www.aars-svommeklub.dk/ senest d. 2. dec 2022

Se hvad trænerne har anbefalet, at de forskellige hold kan stille op i løbsprogrammet til Flippercup nedenfor.

Løbsliste til Flipper Cup:
Startliste samlet.pdf

Resultatliste samlet.pdf

Det anbefales, at hver svømmer tilmelder sig 2-4 løb.
Du skal krydse af ved tilmelding, om du vil deltage i holdkap. I en holdkap er der fire svømmere på holdet, som svømmer en stafet. Hver deltager svømmer 25 m.

Svømmeregler:

- Der ingen krav om at starte på skamlen, alle svømmere må starte i vandet, som aftales med træneren.

- Ved 50 m. løb er der ingen krav om at kunne lave en vending - man skal bare røre væggen efter 25 m., inden man svømmer videre.

- I Fri bestemmer man helt selv, hvilken stilart der svømmes. De fleste vælger at svømme crawl.

- I Ryg bestemmer man også helt selv, hvad man vil svømme, der skal dog svømmes på ryggen. De fleste vælger at svømme rygcrawl.

Medbring til Flipper Cup:
- 1-2 håndklæder
- T-shirt og shorts til når du ikke svømmer
- Drikkedunk
- Lidt mad
- Svømmebriller og badehætte (hvis du har det)
- Svømmetøj

Spørgsmål kan rettes til din træner eller klubbens cheftræner Dan Nielsen på tlf. 2065 0067.

Forældrehjælp!
Vi i Aars Svømmeklub kunne rigtig godt tænke os hjælp fra jer forældre - det drejer sig bla. om at tage tid på svømmerne, når de rammer kanten.
Skriv gerne i tilmeldingen, om du kan hjælpe.

Lige efter stævnet vil der være kaffe og kage i forhallen. Hvis I har mulighed ofr at bage, må I ligeledes også gerne notere det ved tilmelding.

Trænere og bestyrelse i Aars Svømmeklub

02.12.2022
04.12.2022 kl. 12.15 - 04.12.2022 kl. 15.30
Aars Svømmehal