27.11.2011 - Talentstævne i Aars
Aars stillede op med 19 friske unge svømmere, som var til stævne for første gang eller kun havde prøvet det få gange. Stævnet gik med højt humør og med stor opbakning fra frivillige forældre og medlemmer fra klubberne. Efter stævnets afslutning fik svømmerne uddelt medaljer og diplomer med deres svømmetider. Svømmerne fra Aars fik en del flotte top placeringer samt en god oplevelse.
Se resultatlisten her...
19.11.2011 - Coopertest Sponsorstævne
Med god opbakning fra familie, venner og sponsorer gennemførte 37 svømmere fra konkurrenceafdelingen coopertest, så de kan komme på træningslejr i Løkken 18.-22. februar 2012. Det blev til hele 33 personlige rekorder og ny klubrekord på 986 meter til Benjamin Beirholm Larsen. Aars Svømmeklub vil gerne takke alle, der var med til at gøre dagen festlig og alle sponsorerne, der gav 95.000 kr.
04.11.2011 - Aalborg Cup
Aars Svømmeklub havde Benjamin Beirholm Larsen, Martin F. Holten Hansen, Nikolaj Rasmussen, Kim Møller Nielsen, Emma Kjær og Magnus Kjær Lerche med til Aalborg Cup og der blev sat 3 nye klubrekorder. Benjamin Beirholm Larsen i 100m Bryst og Martin Holten Hansen i 100m Medley og 200m Rygcrawl.

30.10.2011 - Serie 1 holdet
Benjamin Beirholm Larsen, Anne Tollerup Nielsen, Nikolaj Rasmussen, Amalie Krøier Sørensen, Louise Warming og Martin F. Holten Hansen.

Pt. nr. 3 i Serie 1

30.10.2011 - Serie 2 holdet
Finn Møller Nielsen, Charlotte Jensen, Dennis Kjærsgaard, Emilie Sondrup Andersen, Kim Møller Nielsen, Kathrine Krøier Sørensen og Matias Juhl Anderson.

Pt. nr. 3 i Serie 2

30.10.2011 - Serie 3 holdet
Magnus Kjær Lerche, Cecilie Kjærsgaard, Emma Kjær, Mathias Maarbjerg Toft, Klara Fredsbo Terkildsen og Christian Norre.

Pt. nr. 2 i Serie 3

15.10.2011 - Speedo Cup
18 konkurrencesvømmere deltog i Speedo Cup stævnet i Randers med mere end 2.250 starter. Der blev sat mange personlige rekorder og 7 svømmere nåede finalerne.

22.06.2011 - Morgensvømmernes vandrepokal
Amalie Krøier Sørensen modtog ved konkurrenceholdets svømmeafslutning morgensvømmernes vandrepokal. Pokalen tildeles en svømmer der bl.a. er en god holdkammerat og som udstråler glæde ved svømningen.

03.04.2011 - Landsmesterskaberne i Ikast
Aars Svømmeklub havde 20 svømmere med til DGI Landsmesterskaberne, hvor det blev til mange personlige rekorder og hele 10 medaljer.

20.03.2011 - Talentstævnet i Farsø

25 af vores talentsvømmere deltog i DGIs Talentstævne i Farsø.

13.03.2011 - Sæsonafslutning på Serieturneringen i Hobro
Emilie, Steven, Amalie, Kim, Line, Nikolaj og Charlotte med medaljer efter deres flotte 3. plads i serie 1. Serie 2 holdet fik en samlet 5. plads.

16.02.2011 - Fra generalforsamlingen

Årets fighter, der indstilles af trænerne blev fortjent Magnus Lerche. Årets træner blev ligeså fortjent klubbens konkurrencetræner Dan Nielsen.

09.01.2011 - Landsdelsmesterskaberne i Hjallerup

Steven og Martin Holten Hansen med deres guldmedaljer fra stævnet, hvor hele 22 Aars svømmere gik videre til Landsmesterskaberne i Ikast den 2-3. april.