25.11.2012 FlipperCup i Aars
50 unge svømmere deltog i Aars Svømmeklubs første FlipperCup stævne for egne svømmere. For mange svømmere var det første stævne de deltog i. Det forhindrede dem dog ikke i, at svømme til den store guldmedalje, som alle svømmerne også fik efter et flot og vellykket stævne.

Se resultaterne fra stævnet her..
Se stemningsbilleder fra stævnet her...
11.11.2012 Himmerlandsturnering i Hobro
For første gang nogensinde fik Aars Svømmeklub to pokaler med hjem fra den afsluttende Himmerlandsturnering i Hobro. Det blev til en fortjent 2. plads i gruppen for de 12-13 årige og en flot 3. plads i gruppen over 16 år.

Se
resultater og pointliste her...

Uge 44 - 2012 Skumboys og vandianere
Uge 44 var Wild West temauge for alle børnehold i Aars Svømmeklub til stor glæde for børnene. Både små og større svømmere var vilde med at "ride på heste" og fange guldstykker til deres skumboy- eller vandianer-hold. Hvad emnet bliver til næste temauge er hemmeligt -men sjovt bliver det!

02.11.2012 Aalborg Cup
Hele 15 svømmere fra Aars Svømmeklub havde opnået kravtid til at deltage i Aalborg Cup med deltagelse af olympiske svømmere.
Der var klubrekord og finaleplads til både Magnus Lerche i 50m rygcrawl og til 4x50m fri med Martin Holten Hansen, Benjamin Beirholm, Kim Møller Nielsen og Nikolaj Rasmussen.

Se resultater her...

29.09.2012 Rystesammentur for K1 og K2
Der var kampgejst og sammenhold, da konkurrencesvømmerne dystrede i pæleklatring, bodybowling, hvidløgs-smagning, og mere end 20 andre discipliner til langt ud på natten. Alle var dog friske næste morgen til den afsluttende gyngetur højt oppe i træerne...

16.09.2012 Himmerlandsturnering i Farsø
Der var mange personlige rekorder og 10 medaljevindere, da 30 svømmere fra Aars Svømmeklub var til Himmerlandsturnering i Farsø.

Se resultaterne her... og pointliste...

09.09.2012 Lone Ø. Bentzen blev årets Kimbrer
Årets Kimbrer 2012 blev Aars Svømme-klubs ildsjæl og bestyrelsesmedlem Lone Østrup Bentzen. Vi ønsker Lone et stort tillykke med udnævnelsen.

09.09.2012 Vandsjov med klubbens Water Balls
Årets showkamp til Kimbrerfesten, var en dyst i Aars Svømmeklubs Water Balls.

02.09.2012 Serieturnering i Aabybro
22 af klubbens mere erfarne svømmere deltog i den første af sæsonens fire seriestævner i Aabybro. Det blev til meget flotte placeringer, da serie 1 holdet blev nr. 3, serie 2 holdene blev nr. 1 og 4 samt en flot 3 plads til serie 3.
Se resultaterne og pointliste

02.09.2012 Talentstævne i Arden
Fem af klubbens Talent svømmere deltog i Talentstævnet i Arden. For to af svømmerne, var det første gang de deltog i et stævne, og det var en spændende oplevelse for alle fem svømmere.

02.-04.07.2012 Stor succes med Aqua Camp i uge 27
50 friske piger og drenge havde 3 sjove dage med masser af aktiviteter på Aars Svømmeklubs Aqua Camp.

15.06.2012 Morgensvømmernes vandrepokal
Emilie Sondrup Andersen modtog ved konkurrenceholdets svømmeafslutning morgensvømmernes vandrepokal. Pokalen tildeles en svømmer der bl.a. er en god holdkammerat og som udstråler glæde ved svømningen.

17.-18.03.2012 - DGI Landsmesterskaber i Ikast
Aars Svømmeklub var med 24 svømmere en af de størst repræsenterede klubber ved DGI Landsmesterskaberne i Ikast. Svømmerne fik 20 medaljer og mange flotte placeringer med hjem fra stævnet.
Se presseomtale her...
Se presseomtale fra DGI her...
Se resultaterne fra lørdag her...
Se resultaterne fra søndag her...
11.03.2012 - Seriestævne i Hobro
Serie 1 fik en flot 3. plads i serieturneringen. Serie 1 holdet består af Louise Warming, Nikolaj Rasmussen, Amalie Krøier Sørensen, Benjamin Beirholm Larsen, Kathrine Krøier Sørensen, Martin Holten Hansen og Anne Tollerup Nielsen.
Serie 2 fik sølv i serieturneringen. Serie 2 holdet består af Charlotte Jensen, Mathias Andersen, Kathrine R. Jensen, Kathrine Krøier Sørensen, Dennis Kjærsgaard, Emilie Sondrup Andersen, Finn Møller Nielsen og Kim Møller Nielsen.
Serie 3 fik guld i serieturneringen. Serie 3 holdet består af Magnus Lerche, Klara Therkildsen, Mathias Toft, Stine D. Thomasen, Christian Norre, Emma Kjær og Cecilie Kjærsgaard.

02-04.03.2012 - Jysk-Fynske Langbane mesterskaber
Benjamin Beirholm Larsen og Martin Holten Hansen fik flotte placeringer, da de den 2.-4. marts 2012 deltog i de Jysk-Fynske langbanemesterskaber i Hjørring.

18-22.02.2012 - Stor succes med træningslejr i Løkken
40 konkurrence- og talentsvømmere var 4 dage i vinterferien på en succesfuld træningslejr i Løkken. Der blev trænet og hygget til den store guldmedalje.

13.02.2012 - Årets træner og årets fighter
Martin Holten Hansen og Mathias Maarbjerg Toft blev kåret til henholdsvis Årets Træner og Årets Fighter på klubbens generalforsamling.

29.01.2012 - Talentstævne i Terndrup
Otte unge Talent svømmere fra Aars Svømmeklub deltog i DGI Talent Stævne i Terndrup. Alle svømmere fik gode placeringer, og nogle fik forbedret deres svømmetider i de forskellige discipliner.

28-29.01.2012 - LimfjordsCup i Struer
Limfjords Cup bød på en oplevelsesrig tur for svømmerne med god konkurrence og godt socialt samvær.

15.01.2012 - Seriestævne i Aabybro
3. seriestævne blev en stor succes for Aars svømmerne, da både serie 2 og serie 3 holdet vandt og serie 1 holdet blev nr. 3.
Se resultatlisten her...Se pointlisten her...

08.01.2012 - Landsdelsmesterskaberne i Hjallerup
Aars Svømmeklub fik hele 26 svømmere videre til Landsmesterskaberne i Ikast, og 15 svømmere vandt medaljer.